WYKŁAD Z PRAKTYKIEM

Szanowni Studenci,
już w najbliższy piątek (18.10.24) o 16:45 odbędzie się kolejne spotkanie w ramach przedmiotu Funkcjonowanie i rozwój organizacji, naszym prelegentem będzie Pan Paweł Snarski. Temat wystąpienia: „Czy w dzisiejszych trudnych czasach warto być hotelarzem i restauratorem?”.

Paweł Snarski – Absolwent Diploma in Business and Administration prowadzonego przez South Bank University of London na Politechnice Białostockiej (1992 – 1993). Absolwent Wydziału Zarządzania i Marketingu Politechniki Białostockiej. W latach 1996 – 2004 pracował w Browar Dojlidy sp. z o.o.- finalnie jako Dyrektor Handlowy ds. gastronomii, w okresie rozwijania marki z poziomu lokalnego browaru do marki ogólnopolskiej.
Od 2002 Prezes Zarządu i współwłaściciel Casablanca Catering sp. z o. o.aktualnie jednej z największych w województwie Podlaskim firm z branży gastronomiczno – hotelowej, do której należą 3 restauracje i 2 hotele, zatrudniającej ponad 100 osób. Członek Izby Gospodarczej Hotelarstwa Polskiego zrzeszającej podmioty z branży hotelarskiej. Członek Izby Przemysłowo Handlowej w Białymstoku.

Członek Zarządu i jeden z założycieli Fundacji Resursa Podlaska, wspierającej inicjatywy służące podnoszeniu poziomu edukacyjnego społeczeństwa, w szczególności wyrównywania szans rozwoju intelektualnego i zawodowego różnych grup społecznych i zawodowych oraz wyrównywanie różnic w edukacji. Wieloletni członek zarządu, a aktualnie Przewodniczący Komisji Rewizyjnej Podlaskiej Regionalnej Organizacji Turystycznej. Współwłaściciel PSM Solar Polska sp. z o.o. – firmy z branży OZE, zajmującej się instalacjami PV, pompami ciepła i magazynami energii. Zwolennik maksymy „w życiu dobra jest improwizacja, pod warunkiem że jest dobrze zaplanowana”.

 

Link do webbinaru:

Data publikacji

18 października 2024 r.

WYKŁAD Z PRAKTYKIEM